Over mij

Fotografie van mijzelf Melissa Roossien, Zwart/Wit, de Kloet, Grootebroek

MIJN FOTOGRAFIE BELEVENIS

In 2016 kocht ik mijn allereerste spiegelreflexcamera en dit was de beste beslissing ooit. Het fotograferen van mensen, de meest pure emoties vastleggen, de mooiste, onvergetelijke momenten creëren vind ik het meest speciale om te doen. Het vertrouwen van mensen krijgen geeft mij zelfvertrouwen, en het allerfijnste gevoel is als de mensen je werk waarderen en blij zijn met de mooie herinneringen die zij hieraan overhouden. Dit is wat fotografie zo bijzonder maakt en is de grootste en voornaamste reden dat ik nog veel meer onvergetelijke momenten voor hen wilt creëren!

IK EN MIJN WEG NAAR FOTOGRAFIE

Hi! Mijn naam is Melissa Roossien, ik ben 24 jaar en woonachtig in Grootebroek, een dorp dat ligt tussen Enkhuizen en Hoorn in Noord-Holland. Mijn grote passies zijn fotografie en fotobewerking. Ik ben afgestudeerd als MBO Pedagogisch Medewerker, kinderopvang en HBO Facility Manager. Nu zal je wel denken, dat is toch iets heel anders dan fotografie? Dat klopt zeker.

Hoewel beide vakgebieden mij erg aanspraken miste ik (tijdens mijn studies) nog iets. In de laatste twee jaar van mijn HBO opleiding ben ik zelf activiteiten gaan ondernemen op het gebied van creativiteit. Ik ben toen begonnen met een curriculum vitae in Photoshop creëren, met het idee er meer uit te springen bij bedrijven en met in mijn achterhoofd om in de toekomst betere fotografiebewerking uit te kunnen voeren. Op deze manier leerde ik Photoshop en vooral de tools goed kennen. Creatief bezig zijn maakte mij gelukkiger en al snel daarna ben ik foto’s gaan maken met de spiegelreflexcamera van mijn vriend.

Hoewel ik de afgelopen 5 jaar vaak voor de camera stond omdat ik dat leuk vond om te doen en ik het nog leuker vond om hierbij ook aanwijzingen te geven op het gebied van locatie, de positie van het model et cetera, sta ik nu veel regelmatiger achter de camera. Zo is mijn passie voor fotografie meer en meer gegroeid en heb ik uiteindelijk in 2016 de stap genomen om een eigen Nikon camera aan te schaffen en hier nog actiever mee bezig te zijn.

Meer lezen over mijn weg naar fotografie? Lees dan hier mijn blog.

Wilt u de mooiste en de meest onvergetelijke momenten creëren?
Neem dan gerust contact op!

contactpagina